Wellicht hebben jullie al iets in de wandelgangen gehoord of uit eerste hand als je bij de JAL aanwezig was.  VZOD krijgt een eigen clubkleding winkel. Altijd al zo’n handige tas met clublogo en/of je naam willen hebben of zo’n mooi rokje /broekje met logo net als de selectie?Dan hebben wij nieuws voor jou, want de clubkleding winkel gaat vandaag live! Je kunt hier kleding en accessoires bestellen van de merken Erima (de officiële kleding leverancier van de KNKV ) en van Jako. Het leuke is dat je het ook kan laten personaliseren, naam, rugnummer, clublogo alles is mogelijk.

Je kunt hier voortaan ook het nieuwe inschietshirt bestellen, dus niet meer hoeven wachten op een bestelronde maar gewoon bestellen wanneer je aan een nieuw shirt toe bent. Maar er zijn uiteraard ook andere leuke items zoals: een sporttas, toilet tas met clublogo en ook deze artikelen kun je laten personaliseren. Kortom van kleding tot accessoires je vindt het op de website van VZOD. En is er iets dat je mist op de site laat het dan weten en neem contact op chantalvzod@gmail.com. vzod

Zoek je nog inspiratie voor 5 december of voor de kerst neem dan snel een kijkje op de site. Om te vieren dat de feestdagen er weer aankomen krijg je nu t/m 14 December 10% extra korting bovenop de korting die al gegeven wordt (deze actie is geldig vanaf een minimale besteding van € 25) en bestel je voor meer dan €50,- dan word je bestelling gratis thuisbezorgd. Gebruik hiervoor de code 10FEEST, deze code voer je in wanneer je je in het winkelwagentje bevindt onder “kortingcode”. Vanwege Covid-19 is het helaas niet mogelijk om je bestelling bij VZOD op te halen, dus wordt het nu thuisbezorgd . Zodra deze mogelijkheid er weer is dan laten wij dit weten. Wil je het voor 5 december in huis hebben bestel dan voor 27 November , wil je het voor 24 december in huis hebben bestel dan voor 14 december. Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!