Aalsmeer – Na de feestweek bij basisschool De Wegwijzer in verband met het 45-jarig bestaan van de school was het vorige week weer een beetje feest. In aanwezigheid van de groepen 5, 6 en 7 van de basisschool werd door korfbalvereniging VZOD de antivandaal korfbalpaal officieel overgedragen.

Namens korfbalvereniging VZOD mocht Arie de Vos de korfbalpaal en 2 korfbal ballen aanbieden aan de directeur van de Wegwijzer Heleen Broerse. De aanwezige kinderen waren enthousiast en mochten een poging wagen om de bal door de korf te schieten. Er bleek veel talent aanwezig want veel kinderen konden in één keer scoren. Dat ontlokte Arie de Vos de opmerking dat De Wegwijzer op het volgende schoolkorfbaltoernooi op 20 april 2016 zeker verwacht wordt om met een aantal teams deel te nemen aan het toernooi. Er is nog tijd genoeg om te oefenen en korfbalvereniging VZOD zal, in overleg met de gymleraar, clinics komen geven.

En natuurlijk ben je van harte welkom op de prachtige accommodatie van korfbalvereniging VZOD aan de Wim Kandreef. Je mag altijd vriendjes of vriendinnetjes meenemen.

Voor meer informatie over korfbalvereniging VZOD kun je kijken op www.vzod.nl . Hier vind je informatie over trainingstijden en wedstrijden maar ook over de nevenaktiviteiten die door de vereniging worden georganiseerd. Als je een jeugdtraining wilt bezoeken kun je mailen naar tc@vzod.nl .