Halverwege de najaarscompetitie stond de C1 met 6 punten uit 3 wedstrijden ongeslagen bovenaan. Zaterdag 1 oktober kwam het Bussumse DOC voor de eerste returnwedstrijd naar Kudelstaart. Een ploeg met spelers, die toch al gauw 1,5 kop groter zijn dan de VZOD-ers. In de uitwedstrijd had de C1 hier duidelijk moeite mee, maar werd een 4-3 achterstand bij rust vakkundig omgezet in een 6-10 overwinning. Ook nu waren de VZOD-ers, door het gelijke spel van DOC vorige week tegen KVA, onze grootste rivaal op de ranglijst, vooraf gewaarschuwd. Aangemoedigd door vele ouders en neutrale toeschouwers speelde de C1 op het hoofdveld een geweldige wedstrijd.

Na de 0-1 kwamen we door doelpunten van Eva en Tibbe weer op voorsprong, maar bepaalde DOC de ruststand op 2-2. De wedstrijd kon in de 2e helft nog alle kanten op. Door met elkaar, aan de hand van uitblinker Joep die met zijn vele afgevangen ballen en onderscheppingen zijn tegenstander soms tot wanhoop dreef, hard te werken ontstond een boeiend gevecht. Via Jens met een gelukje en opnieuw Eva kwamen we op een 4-2 voorsprong. Met een ingestudeerde bal, bepaalde Tibbe de eindstand op 5-2.

Zaterdag 8 oktober speelt de C1 tegen KVA in Amstelveen. Bij een gelijkspel of winst is het kampioenschap binnen. Aanvang 10.00 uur.