Vrijdag 14 februari heeft de CNA de bingomolen uit de kast getrokken, samen met de vele mooie prijzen die door de jeugd van VZOD te winnen waren. De jeugd was samen met veel vriendjes en vriendinnetjes in grote getale komen opdagen. Nadat er nog wat extra tafels en stoelen waren neergezet konden we beginnen. Lianda sprak luid en duidelijk, maar er moest wel opgelet worden, want alle getallen werden maar twee keer genoemd!

Om de bingostiften een beetje op te warmen, werd er begonnen met een rijtje. Al snel had iedereen de smaak te pakken en gingen de prijzen als warme broodjes over de toonbank. In de tweede ronde waren vooral Bart Viet en Norah Visser degene met de beste cijfers, ze meerdere keren op één kaart een prijs in de wacht sleepten. Op het einde van de avond bleek nummer 54 voor de meeste ‘BINGO!’ waardoor bijna iedereen met een prijsje naar huis kon.

De volgende activiteit voor de jeugd, zal het traditionele Paasontbijt zijn, op zaterdag 19 april. Tijden zullen volgen, afhankelijk van het wedstrijdschema.