Ook VZOD B1 speelde afgelopen zaterdag voor het pkampioenschap. De wedstrijd werd gespeeld tegen Kios B2 waar de vorige wedstrijd met 7-6 van gewonnen werd. Dus het team was gewaarschuwd, het zou niet makkelijk zijn.  Echter een half uur voor de wedstrijd begon werd bekend dat de directe concurrent had verloren en dat ze dus al kampioen waren ook al  werd deze wedstrijd verloren. Dat gaf aanleiding voor de coaches om te vertellen dat ze heel relaxed met deze wedstrijd konden omgaan.

Dit resulteerde in de eerste 10 minuten met een achterstand van 2-0 . Daarna kwam het besef dat het toch wel leuk zou zijn om het veldseizoen met een gewonnen wedstrijd af te sluiten en met winst kampioen te worden. Het was lastig om van Kios los te komen. Er kwam steeds meer motivatie om te winnen en er werd weer met wat meer pit gespeeld wat uiteindelijk toch zorgde voor een mooie slotstand van 7-9 .

Al met al is het veldseizoen met maar één verloren wedstrijd met een welverdiend kampioenschap afgesloten. Gefeliciteerd spelers, coaches en sponsor BIM Totaal Techniek