De vakantie is nog niet ten einde, maar de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al weer in volle gang. Op de site is de info over teamindelingen, trainingstijden en oefenwedstrijden te vinden.

Het wedstrijdsecretariaat is blij om te kunnen vermelden dat Suzan Verheul (moeder van Jimmy uit de F1) het secretariaat komt versterken. Suzan zal tijdens de zaalcompetitie de taken die bij het wedstrijdsecretariaat jeugd horen gaan vervullen. Tevens zal zij van 30 augustus t/m 22 september bereikbaar zijn voor dringende zaken omtrent het wedstrijdsecretariaat jeugd  i.v.m. vakantie van Claudia Kunst. Het mailadres van Suzan is: suzan@vzod.nl en haar tel.nr. is 06-10527938.

 Wij zijn nog steeds opzoek naar iemand die de taken van het wedstrijdsecretariaat jeugd op het veld op zich wil gaan nemen. Voor informatie kunt u terecht bij Claudia Kunst, claudia@vzod.nl , 06-14986355.

Afmelden voor een training of wedstrijd

 Natuurlijk hopen we dat alle kinderen zo veel mogelijk alle trainingen en wedstrijden aanwezig zijn, maar mocht het een keer voorkomen dat uw kind echt niet bij een training of wedstrijd aanwezig kan zijn, dient dit zowel bij de trainer/coach als bij de teambegeleider z.s.m. gemeld te worden. Vanaf donderdagavond kan er alleen nog per app afgemeld worden voor een wedstrijd, dus niet meer per mail!  

We wensen iedereen een sportief en leuk seizoen toe.