VZOD haalt al jaren lang drie maal per jaar oud papier op voor SSK (Stichting Supporting Kudelstaart), vroeger de Supportersvereniging, op de eerste vrijdag van de maand. Wij nemen dan de maanden februari, mei en oktober voor onze rekening. Kort geleden ontvingen wij van SSK het bericht dat de manier van ophalen met ingang van januari 2024 gaat veranderen. Nijssen, het bedrijf dat de vrachtauto’s levert, heeft nog maar 3 in plaats van 6 auto’s per avond beschikbaar. Dat betekent dat het ophalen nu verdeeld wordt over de eerste en de tweede vrijdagavond van de maand.

Ons is gevraagd door SSK of wij in onze maanden op zowel de eerste als de tweede vrijdag 9 mensen kunnen regelen. Nu leveren we 15 mensen per ophaal avond. En Kristian moet nu regelmatig al veel moeite doen om zijn ophaal team compleet te krijgen. Met andere woorden: we kunnen alle hulp gebruiken!!! Daarbij denken we met name aan actieve korfballers en ouders van jeugdleden.  Een avondje bezig zijn voor de club, met na afloop gezellig een hapje en een drankje in de Proosdijhal of op de Hoek. Het is een duidelijke en afgebakende taak!! De minimale leeftijd is 18 jaar en het is niet alleen iets voor mannen want de vrachtwagen tilt de blauwe containers. Aanmelden kan eenvoudig via Sportlink ook als je 1 maand beschikbaar bent!

We hopen dat we aan de vraag van SSK kunnen voldoen, want de bijdrage die wij jaarlijks van SSK ontvangen, ongeveer €3.500,- is belangrijk voor het financieel gezond houden van onze club. Alvast bedankt voor jullie medewerking namens Kristian en de sponsorcommissie en mocht je vragen hebben kun je mij altijd even bellen,  Albert. (06-53371571)