Volgende week beginnen de buitentrainingen en gaan we weer verder met de 2e helft van de veldcompetitie. Dat betekent ook dat er weer bardiensten nodig zijn. Het is de bedoeling dat alle ouders van jeugdleden tot 18 jaar één keer per seizoen een bardienst draaien, zo ook de korfballers van 18+. Mocht het de eerste keer zijn dat u/jij je aanmeldt en je wilt graag wat uitleg en ondersteuning, laat het de kantinecommissie weten (kantine@vzod.nl) en we zorgen dat er iemand is. Wat ook helpt is dat er overal handleidingen van zijn achter de bar.
Een vriendelijk verzoek om zo spoedig mogelijk je aan te melden en een geschikte datum/tijdstip te kiezen, dit kan namelijk tot donderdag 30 maart! Daarna worden de open plekken door de kantinecommissie ingevuld en krijgt u/jij bericht via een email wanneer je dan ingeroosterd staat, dus wacht niet te lang, want dan krijg je misschien een tijdstip dat het voor jou niet handig is! Dit seizoen gaan we voor het eerst met Sportlinked het rooster vullen, dat heeft wat opstartproblemen gegeven en daardoor zijn we erg laat met het online gaan, excuses hiervoor!

Wat is er anders nu het via Sportlinked gaat:

– Opgeven kan alleen via de Sportlinked App, daar staat het rooster en kun je zien welke plekken er nog open zijn.
– Hoe je de Sportlinked App kunt downloaden en hoe alles vervolgens werkt, vind je op de website onder het tabblad    ‘Vrijwilligerstaken’ (bovenaan rechts) en dan onder ‘Kantinediensten’.
– Als dit allemaal niet lukt, kun je je ook opgeven onder ‘Inschrijven zonder Sportlinked App’, dit staat ook onder      ‘Vrijwilligerstaken’ ‘Kantinediensten’. Daar kun je ook onder ‘Kantinedienst Doordeweeks’ of ‘Weekend’ kijken welke  tijdstippen er nog open zijn.
– Ruilen binnen Sportlinked is een optie, dat is makkelijk aan te geven.
– Vanuit Sportlinked krijg je ook herinneringsmails, dat zijn goeie reminders.Succes alvast met de bardienst!!