Na een meer dan uitstekende wedstrijd vorige week tegen de koploper vertrok VZOD/Bim B2 afgelopen zaterdag naar Nieuw-Vennep voor een wedstrijd tegen KIOS B2.Het begin van de wedstrijd was het nog even zoeken naar het ritme. KIOS verstopte zich niet en kwam op een 1-0 voorsprong. Na een goal van Bastiaan en vervolgens van Jurre stond er inmiddels 2-2 op het scorebord. Na een sluw passje van Sven was het Alice die dit korte buitenkansje feilloos benutte: 2-3. KIOS wisselde de dame van Noëlla en scoorde nog wel gelijk maar voor rust was het Jasper die zijn snelle doorloopbal netjes afmaakte: 3-4.

Na de rust scoorde Jurre mooi van afstand en schakelden de Kudelstaarters twee tandjes bij. KIOS kon het niet meer bijbenen en door prima doelpunten van Sven, Jasper, Nikita, tweemaal Bastiaan stond er inmiddels 4-10 op de teller. Lotte stond lekker te rebounden, zo konden we lekker lang aanvallen en dan vallen de doelpuntjes wel. Kim knalde van afstand de 4-11 binnen, Nikita een doorloopbal en Sven na een onderschepping de 4-13. De focus zat er, ook in de verdediging, vol op en het hele team was gretig. KIOS kreeg de blauw/zwarte tornado over zich heen en hoopte dat de storm zo snel mogelijk ging liggen. Maar niet voordat Bastiaan spectaculair aangaf op Sven die de doorloopbal mooi afmaakte waarna Jasper een schot van korte afstand scoorde na aangeef door Nikita. Zo werd het 4-15 en vond VZOD/BIM B2 het wel welletjes. Helaas perste KIOS er nog een slotoffensief uit waarna de eindstand werd bereikt van 7-15. Een goede pot die na afloop dan ook uitgebreid gevierd werd bij de McDonald’s en in de kantine.