Het bestuur heeft vorig jaar besloten om, naar aanleiding van de financiële situatie, de kosten waar mogelijk te verlagen. Als gevolg daarvan is gekozen voor één betaalde trainer voor komend seizoen. Dat betekent helaas een afscheid van Rob Visscher.

Rob is twee jaar terug aangetrokken als trainer van de seniorenselectie. Samen met Frank Dankelman stond hij voor de taak het plezier en teamspirit weer terug te brengen bij de groep. Na één seizoen is gevraagd aan Rob of hij zijn skills ook in wilde zetten voor de junioren. 

En met succes: in oktober 2019 werd de A1 kampioen! Helaas is het seizoen voortijdig afgelopen, dus is daar geen vervolg op gekomen. Als vereniging zijn we Rob enorm erkentelijk dat hij 2 jaar geleden instapte en verantwoording nam voor de selectie. We vinden het dan ook jammer dat we de samenwerking niet kunnen voortzetten. Rob is een prettig mens die altijd bereid is mee te denken in het belang van de vereniging. Daarom is het jammer dat we op dit moment Rob niet het afscheid kunnen bieden dat hij verdient.

Het juniorenteam zal op zaterdag 27 juni a.s. afscheid van Rob nemen met een barbecue bij de familie Buijs aan de Hoofdweg 136a. Vanaf plm. 18.00 uur kan iedereen die dat wil, persoonlijk gedag zeggen tegen Rob, zij het op gepaste afstand. Dat kan door toeteren, zwaaien maar ook voor wie dat wil een kort praatje. En nee, helaas mag u niet mee-eten met de barbecue. Rob zal zijn trainersloopbaan voortzetten bij EKVA, waar hij hoofdtrainer van het eerste wordt. We wensen hem daar veel succes!

Rob nogmaals bedankt, we hopen je zeker nog wel terug te zien bij VZOD, langs de lijn of op het terras!