Vorige week werd er nipt verloren met 6-7 van onze concurrent Kios. Afgelopen zaterdag was de A1 dan ook gebrand om te winnen! In de warme zon begon de A1 nog moeizaam aan de wedstrijd, terwijl bij Kios alles er inging. Zo was het na 7 minuten al 5-2, een leuk begin met veel doelpunten. Het knopje bij VZOD ging om en het was strijden voor elke bal. Er werden mooie aanvallen gespeeld, mooie combinaties en iedereen was gebrand om die bal in de korf te schieten. Door de strijd die ze leverden gingen we de rust in met een stand van 7-7.

We waren er nog niet, in de rust werd gezegd dat ze onwijs goed bezig waren en als er nog 1 tandje bijgezet kon worden we de punten mee naar Kudelstaart zouden nemen. En dit hebben ze gedaan. Ook in de tweede helft waren het mooie aanvallen met goede combinatie. De jarige Bas Piet ging het veld af met maar liefst 7 doelpunten. En zo heeft iedereen gescoord, Imke, Veronique, Bas, Bram, Gijs, Juup, Jessy en onze fantastische invaller Kim, die met 3 doelpunten het veld afging. VZOD liep langzaam weg van Kios en Kios deed er nog alles aan om dichterbij te komen, maar de A1 liet dat niet toe. Als eindstand van 12-20 staat de A1 terug op plek 1 en strijd nog steeds om kampioenschap. Zo kan de A1 3 keer kampioen worden dit seizoen en daar doen ze alles voor!  Volgende week reizen we af naar Noordwijk om de strijd aan te gaan tegen Fluks, dus heb je zin in een leuk potje korfbal, de A1 kan alle support gebruiken!