Afgelopen zaterdag moest het eerste van VZOD/Victory aantreden tegen Altius uit ’s-Gravenland. De spelers van Altius, die de wedstrijd van een aantal weken geleden nog in hun hoofd hadden zitten, hoopten op een hele andere wedstrijd dan die thuiswedstrijd. De wedstrijd werd gefloten door scheidsrechter Jan Brouwer die zijn fluit rond de klok van 17:50 mocht gaan gebruiken! Allereerst werden de Pupillen van de Week aan het publiek voorgesteld, Joëlla Pol en Esmee Buijs, en er was een kersverse basisdebutant bij VZOD/ Victory 1, Wouter Vermeulen. Ook dit maal waren de twee erevoorzitters aanwezig, Cees Tichelaar en Arie de Vos. Zij mochten de door hen gesponsorde ballen afgeven aan beide pupillen die beiden de eerste worp mochten doen!Pupillen van de week Joëlla Pol en Esmée Buijs

pupillen van de week. De wedstrijd was nog geen 15 minuten oud of er was al een duidelijk verschil tussen beide ploegen en het begon al te lijken op de stunt die VZOD/Victory 1 aantal weken geleden leverde . De stand luidde toen al 9-3 in het voordeel van VZOD/Victory 1 dus het beloofde nog een hele leuke wedstrijd te worden. Wat Altius ook probeerde, altijd was daar het goede verdedigen van VZOD/Victory met de snelle omschakeling. Zo luidde de ruststand ook 13-7 voor VZOD/Victory. Na tien minuten rust, waar iedereen zijn of haar kopje koffie of een lekker bakkie thee kon nuttigen en de trainers hun toespraak hielden, ging iedereen er weer voor zitten om te kijken of tweede helft net zo spetterend zou verlopen als de eerste.

De tweede helft was een kopie van de eerste helft. VZOD/Victory, dat aan het aanvallen was en af en toe had Altius een kans. Hierbij werd de voorsprong dus ook flink vooruit gezet. Met name in het tweede deel van de tweede helft vlogen de doelpunten je om de oren. Het publiek wat op deze wedstrijd was afgestroomd had een wedstrijd gezien die vooral voor de aanhang van VZOD/Victory een leuk spektakel gaf. Na een welverdiende overwinning van het team van Wim Schaap, blies de scheidsrechter voor het laatst op zijn fluitje. En stond een mooie 25-9 op het scorebord en hier waren de spelers van VZOD/Victory heel blij mee. Naast doelpunten van Bertus Buijs, Maaike Heil, Bart Verheul, Donja Passies, Maurice Klop, Michelle van Leeuwen, Dorien va Leeuwen en Arjan de Boer ook 2 doelpunten van de debuterende Wouter Vermeulen.

Het tweede van VZOD heeft ook een overwinning in de wacht weten te slepen. Zij wonnen van Tempo uit Alphen aan den Rijn met 12-9. Dat was goed voor hun derde zaaloverwinning van dit seizoen. VZOD 3 speelde weer een avondwedstrijd en het beeld van de dag, met wedstrijden die tot het eind spannend waren, was hier ook van toepassing. In de laatste minuten moest een 9-8 voorsprong worden weggegeven en werden de punten verdeeld. Ook bij de A1-junioren was het tot het eind spannend maar zij mochten beide punten houden. Zie uitslagenpaginavoor alle uitslagen en standen.