Wellicht is het jullie al opgevallen, de afgelopen weken is er weer gesleuteld aan VZOD.nl. De website vervult een steeds belangrijkere functie binnen de vereniging. Aan het begin van de zomer is op basis van feedback en statistiek-analyse besloten om een aantal aspecten van de website aan te passen.

Favorietenmenu

Veel van onze bezoekers navigeren vaak maar naar een beperkt gedeelte van de website. Om dat te bevorderen hebben we een favorieten-menu ontworpen. Je kunt nu zelf pagina’s als favoriet markeren en ze daarna makkelijk benaderen. Wij zullen ook actuele links voor je toevoegen aan het menu. Als je inlogt voordat je favorieten selecteert dan kun je ze ook synchroniseren naar je andere apparaten. Klik hier voor meer informatie.

Account

Voor steeds meer aspecten van de website is het vereist om een account te registreren, zo weten wij dat de verborgen inhoud alleen door de juiste personen bekeken word. Vanaf nu kun je gemakkelijk inloggen via het menu en na het inloggen kom je, op veler verzoek, weer terug op de pagina waar je je bevond.

Mobiel menu

Het menu verzorgde op sommige mobiele apparaten nog wel eens voor problemen. Daarom is het menu helemaal opnieuw ontworpen en dat zie je voornamelijk op de smartphone terug. Het menu verschijnt daarop nu vanaf de linker kant en bevat ook het splinternieuwe favorieten menu.

Wedstrijdzaken

Door het wegvallen van de Treffer zal de website ook een centralere rol innemen voor informatievoorziening rondom wedstrijdzaken. Daarom toont de programma pagina vanaf nu ook de aanvangs/vertrektijden en de ingedeelde rijders. Daarover hoort u binnenkort meer.