Dit jaar zullen we op 5, 6 en 7 juli afreizen naar Leusden voor het jaarlijkse jeugdkamp. In dit bericht doen we een kort voorstelrondje van de leiding die dit jaar meegaan op jeugdkamp, maken we bekend wat het thema zal zijn en vertellen we jullie meer over het aanmelden voor het kamp.

Aanmelden kan dit jaar vanaf vrijdag 24 mei tot en met woensdag 12 juni. We hopen natuurlijk op zoveel mogelijk aanmeldingen, dus zet 24 mei alvast in je agenda! Na je aanmelding kan je alvast op zoek gaan naar een outfit voor bij het thema en je act verzinnen voor op de bonte avond. Zoals je vast op de poster al hebt gezien, is het thema dit jaar: superhelden en slechteriken.

Dit jaar zullen Ivana, Jeffrey, Ruben, Caroline, Joelle, Lisa, Tessa, Maarten, Isabella en Thyra meegaan op kamp. Hieronder stellen we onszelf even kort voor. Daarnaast is er op 21 mei van 18:30 tot 19:00 de gelegenheid voor ouders om vragen te stellen of om gewoon even een praatje te maken met de leiding om ze wat beter te leren kennen. Dit zal in het clubhuis zijn. Kan je hier niet bij zijn of heb je andere dringende vragen, stuur dan even een mail naar jeugdkamp@vzod.nl of stuur een appje naar Ruben (0630951467) of Caroline (0629331419).

De leiding stelt zich voor!

Ciao! Ik ben Ivana en ik ben 29 jaar oud. Op mijn 12de ben ik gaan korfballen bij VZOD en sindsdien is jeugdkamp het hoogtepunt van het seizoen. Verder geef ik al 9 jaar trainen en ben ik 6 jaar actief als jeugdtrainerscoördinator.
Wat jeugdkamp zó leuk maakt? Het samen zijn, jong en oud door elkaar, één gezellige boel. Dit jaar mag ik voor de 5e keer als leiding mee en ik heb er heel veel zin in!

Hi! Ik ben Tessa en ik ben 23 jaar. Dit jaar ga ik alweer voor de 3e keer mee op kamp, als leiding. Veel van jullie zal ik al kennen van voorgaande jaren, maar ik hoop ook veel nieuwe gezichten te zien dit jaar. Toen ik zelf in de jeugd zat ben ik elk jaar mee geweest op kamp. Mijn favoriete onderdeel was altijd de bonte avond en de leukste herinneringen heb ik aan het tot laat kletsen in de tent met teamgenoten. Ik heb er heel veel zin in, tot dan!

Hallo allemaal!
Mijn naam is Ruben, 22 jaar en ik speel in het eerste. Ook dit jaar ga ik weer gezellig mee op kamp, dit wordt voor mij al weer de vierde keer als leiding! Ik kijk vooral uit naar de ontgroening van de nieuwe leiding en lekker met z’n allen het bos in. Hopelijk heeft iedereen er ook zo een zin in!
Zie jullie op 5 juli in jullie beste helden of boevenpak!

Hi! Ik ben Caroline, 23 jaar oud en dit jaar ga ik alweer voor de vierde keer mee op jeugdkamp. Ik heb het meeste zin in de bonte avond; dan doen we gezellig met z’n allen een spel en kijken we natuurlijk naar jullie geweldige acts. Ik heb er zin in, tot dan!

Hallo, ik ben Jeffrey! Ik ben 26 jaar oud en dit is de 5,6 of misschien zelfs al de 7e keer dat ik meega op jeugdkamp! Het allerleukste aan kamp vind ik corvee uitdelen en het zaterdagnacht spel!

Hi! Ik ben Joëlle, 21 jaar en heb weer veel zin in kamp dit jaar! Net zoals de afgelopen 2 jaren natuurlijk. Jullie kunnen mij kennen van het spelen in de selectie maar ook als trainer van de B1. Wat ik het leukste vind aan kamp, en waar ik dan ook naar uit kijk, zijn de bosspellen en de bonte avond. Hopelijk zie ik jullie 5 juli allemaal bij de bus voor het vertrek naar Leusden!

Hoi hoi! Ik ben Lisa en ik ben 21 jaar oud en dit jaar ga ik weer mee als leiding met het leukste kamp van het jaar! Al voor de 3e keer mag ik mee op jeugdkamp, als leiding dan, want als kind ben ik ook heel vaak meegeweest ;)
Ik kijk weer uit naar de gezelligheid, de spellen, jullie fanatisme en natuurlijk al jullie verhalen die na het kamp komen!
Zorg vooral dat je dit jaar het niet mist, want het wordt weer onvergetelijk!

Hey hey! Ik ben Maarten, trainer van de E en ondertussen al 20 jaar. Voor mij is dit het 2e jaar dat ik meega, vorig jaar was een succes dus dit jaar hebben we een uitdaging! Ik kijk het meeste uit naar de avondspellen, lekker in de nacht in de bossen. Het leukste aan het kamp vind ik de gezelligheid van de groep, hoe iedereen spellen samen doet enz. Ik heb er tenminste zin in, nu jullie nog!

Hoihoi, mijn naam is Isabella en ik ben 18 jaar oud. Ik speel in de A1. Ik ben zelf heel vaak mee geweest. Het is voor mij nu de eerste kamp dat ik meega als leiding en kijk er heel erg naar uit!

Hoiii, ik ben Thyra 18 jaar en speel sinds afgelopen jaar in het 1e bij VZOD en ben trainer/coach van onze C1. Ik ben nu bijna 2 jaar lid van deze club en dit is daarom mijn 1e keer mee op jeugdkamp. Ik kijk er ontzettend naar uit en heb er heel veel zin in, ik hoop jullie ook!