Het VZOD jeugdkamp is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Een combinatie van (jeugd)trainers, leden van de CNA en ervaren VZOD jeugdkamp leiders organiseren drie dagen van sport en spel op locatie voor alle jeugdleden. Leuk feitje, alle jeugdkamp leiders zijn zelf als kind ook al mee geweest op jeugdkamp.

Vertrek heenreis
We zullen op vrijdag om 18:00 uur vertrekken vanaf het clubgebouw. Dit doen we weer met de grote bus. We zullen vrijdag niet eten op het kampterrein, zorg dat je wat gegeten hebt voordat je de bus in stapt! Voor de terugreis willen wij graag een beroep doen op de ouders. Komt u met uw vliegtuig, helikopter of straaljager de kinderen weer ophalen?

Vertrek terugreis
We vertrekken op zondag om 16:00 uur vanuit het YMCA Tentenkamp in Hierden, je bent als rijder vanaf 15.30 uur welkom. Het adres is Hierderbeek 1, 3849 RZ Hierden. We verwachten dat de eersten vanaf 17.15 uur weer terug zijn bij het clubhuis.

Bijdrage
De bijdrage voor het kamp is dit jaar €55,00 per kind. De penningmeester ontvangt dat bedrag graag op rekeningnummer NL64RABO0300109822 onder vermelding van Jeugdkamp 2022 + De naam van het kind.

Coronaregels
We zullen ons gedurende het kamp houden aan de basisregels, zoals het testen bij klachten en goed handen wassen. 

Twijfels, vragen of opmerkingen?
Heb je twijfels over het aanmelden van jouw kind? Dat kunnen we best voorstellen, onze ouder contactpersonen Ivana van Limpt en Ruben Maat gaan daarom graag met je in gesprek. We hebben alles al een keer mee gemaakt en willen graag kijken of we eventuele zorgen kunnen wegnemen. We zouden het zonde vinden als jouw kind zich niet zou aanmelden. Ivana en/of Ruben plannen graag even een gesprek met je in of beantwoorden eventuele vragen. Stuur even een e-mailtje naar jeugdkamp@vzod.nl.

Contact tijdens het kamp
Tijdens het VZOD Jeugdkamp 2022 kan er voor calamiteiten telefonisch contact opgenomen worden met oudercontactpersonen Ivana van Limpt (06-57589976) en Ruben Maat (06-30951467).

Groeten van de VZOD Jeugdkamp leiding: Arian, Caroline, Miriam, Ivana, Jeffrey, Joëlle, Laura, Ruben, Suzan & Lisa