Afgelopen zaterdag 20 januari 2024 stond de uitwedstrijd tegen THOR uit Rotterdam op het programma. THOR staat bekend om het achterverdedigen, waar de Kudelstaarters bij de thuiswedstrijd geen vat op kregen en met een zeer onvoldaan gevoel van het veld stapten. Het doel van deze uitwedstrijd was in elk geval om dit anders aan te pakken en hier beter mee om te gaan.Helaas begon VZOD/FIQAS niet goed aan de wedstrijd. Al snel werd aangekeken tegen een 0-3 achterstand, wat tegen een stugge ploeg als THOR erg ongewenst is. Toch herpakten de Kudelstaarters zich door gedisciplineerder te verdedigen en goede kansen uit te spelen. Doelpunten van de dames van VZOD/FIQAS bracht de stand op 5-4. Opvallend was het goede verdedigende werk van Jeffrey Kunst, wiens heer aan het einde van de wedstrijd geen doelpunt gemaakt zou hebben. Vanaf de kant zag het eruit alsof we attractiever korfbal lieten zien dan de tegenstander, maar toch werd er de rust in gegaan met een 11-6 achterstand. 

Na rust was het beeld onveranderd. THOR bleef scoren, waaronder wat gelukkige schoten en beslissingen van de scheidsrechter in hun voordeel. Dit geluk was wat minder aan onze zijde, waardoor de aansluiting niet gevonden werd en THOR de voorsprong vrij snel uitbreidde naar 13-7. Het 8e doelpunt was het eerste heren-doelpunt aan de kant van VZOD/FIQAS en kwam op naam van Thomas van der Zwaard. Ook in deze fase leek het betere spel aan de kant van VZOD/FIQAS te liggen, maar helaas koop je hier niks voor. Er bleef wel door gevochten worden door de Kudelstaartse ploeg, wat zo nu en dan zorgde voor een mooie goal. Echter zaten er ook aanvallen tussen waar de juiste discipline ontbrak, waar THOR wel vol bleef houden, waardoor de achterstand niet meer ingehaald werd. De wedstrijd eindigde met een stand van 19-14.

Het was duidelijk zichtbaar dat men geleerd heeft van de thuiswedstrijd tegen THOR, maar helaas kon dit niet omgezet worden in een beter resultaat. Doelpuntenmakers waren Claudia Vervuurt (5x), Tessa Kunst (2x), Joelle Heil (2x), Thomas van der Zwaard (2x), Laura Viet (1x), Thyra Sok (1x) en Vincent Algra (1x).