De F pupillen van VZOD hebben afgelopen zaterdag 6 april overtuigend gewonnen en hiermee de eerste punten op het veld binnengehaald. In de zaalcompetitie is de F1 met 9 punten op een 5e plaats geëindigd.  Nu het veldseizoen weer begonnen is gaan zij er weer vol frisse moed tegenaan.

Met een zeer aangename temperatuur mochten de jonge korfballers het spits afbijten in Leiden tegen Pernix F2. De eerste 10 minuten bleef het gelijk,  beide teams wisten niet tot scoren te komen. Het was spannend, VZOD speelde goed over en wist de bal steeds vaker te onderscheppen.  Vlak voor rust scoorde Fedde het eerste doelpunt en stond het 0-1. De tweede helft hadden we afgesproken dat we als we een kans hadden om te schieten deze dan ook goed zouden benutten,  en ja hoor,  Hannah maakte het tweede doelpunt en vlak daarna scoorde Tygo met een prachtig afstandsschot 0-3. Pernix mocht met de superspeler verder en wist zo ook nog te scoren. Uiteindelijk zorgde Hannah ervoor dat het 1-4 werd en floot de scheidsrechter niet lang daarna de wedstrijd af. Wat zijn we blij met de eerste overwinning!! Op naar de volgende wedstrijd,  we spelen 20 april om 9.45 uur thuis bij VZOD.