Zaterdag 15 oktober zijn de korfbal-pupillen F1 van VZOD kampioen geworden op het veld, in de najaarscompetitie wisten zijn de meeste punten binnen te halen. Geen enkele wedstrijd werd verloren en zo eindigde ze met 12 punten bovenaan in de poule en mogen ze zich ongeslagen kampioen noemen!!

De laatste wedstrijd werd gespeeld bij KVA in Amstelveen, helaas waren twee spelers, Noa en Marnix op vakantie en gingen we met de vier overige toppers van start. De eerste helft hadden we al direct veel kansen, Isabel scoorde het eerste doelpunt! We speelde goed over en ook Joost en Fayenn scoorden na elkaar, stond het opeens al 0-3! KVA mocht een superspeler inbrengen en met rust was het 1-3. We spraken af dat iedereen nog een doelpunt ging proberen te maken, en Jarko als eerste, want hij had nog niet gescoord…. en ja hoor! hij scoorde er zelfs 2 achter elkaar.

KVA wist de korf ook nog een paar keer te raken en zo werd het 10 minuten voor het einde zelfs nog spannend, ze kwamen terug tot 6-7. Maar VZOD liet zich niet uit het veld slaan en deed er nog even een schepje boven op. Toen de scheidsrechter af floot stond er 6-9 op het scorebord!!! Alle ouders, familie en ook de F2 stonden te juichen langs de lijn. Wat hebben ze het goed gedaan, het allertrots van iedereen is de coach Suzan, die de F1 sinds vorig jaar traint en ze met de week beter ziet worden. Met als beloning het allereerste kampioenschap voor dit team! Superblij gingen we terug naar Kudelstaart waar de taart klaarstond in het clubhuis en we allemaal een medaille van de voorzitter in ontvangst mochten nemen.