Zaterdag 7 oktober speelde VZOD F1 thuis tegen TOP F3. De uitwedstrijd werd met 2-3 gewonnen dus dat beloofde een spannende wedstrijd te worden. VZOD scoorde al snel de 1-0 een liep uit tot 3-0. TOP mocht een superspeler inbrengen en vervolgens werd er om en om gescoord tot 5-2. Na rust mocht VZOD voor de wind van schieten en door goed en snel samenspel werd er in de tweede helft nog flink door gescoord en liep VZOD uit tot een 12-5 overwinning. Na deze overwinning is VZOD met 10 punten uit 5 wedstrijden niet meer in te halen, en zij  de jonge F pupillen kampioen in de najaarscompetitie.  Natuurlijk zal VZOD ook volgende week proberen de wedstrijd te winnen, maar een feestje wordt er sowieso gevierd!!

Op de foto : Suzan, Tygo, Fedde, Sophie, Jesse, Hannah