Ze waren al op zaterdag 10 oktober kampioen, maar om helemaal alleen kampioen te worden moesten ze hun laatste veld wedstrijd nog winnen. Op naar KZ/Danaïden om de 2 punten te halen.

Regen, koud hele andere omstandigheden dat alle andere wedstrijden, maar wel pas om 11:00 uur (een voordeel, dachten de coaches). Al Gapend en nog wat moe begonnen Jurre, Sven, Kim en Berber aan de wedstrijd, een bliksem start van de tegenstander het stond al snel 2-0. Daar hadden we niet opgerekend. Moeizaam kwam VZOD tot scoren, maar toen er eenmaal een doelpunt viel waren ze wakker.

In de rust werd de tactiek besproken, wakker geworden door vooral veel energie die ze van de zoete limonade hadden gekregen gingen ze er weer tegenaan. De niet heel fitte Noëlla kwam erin en scoorde binnen 5 seconden een mooi schot! De stand was 3-3, het werd erg spannend!

De coaches vonden het maar helemaal niets zo een spannende wedstrijd. De laatste 10 minuten van de wedstrijd viel ein-de-lijk de winnende goal 3-4!
Kampioen! Toppers!

Jurre, Sven, Kim, Berber en Noëlla zij eerste jaars E en nu gewoon al kampioen in de 2e klasse! Wij Laura en Jessica zijn super trots op jullie!

In de zaal een pittige, leerzame poule in de 1ste klasse, waar we weer gaan knallen!