Na de pittige wedstrijd van vorige week, vertrokken we vol goede moed en zin naar Noordwijk. Tijdens het inschieten en de instructies van de coach, brak de zon lekker door. Ruben, die vorige week een flinke klap maakte en daardoor een scheurtje in zijn kaak heeft, kon helaas niet mee doen. Maar deze topper kwam zijn team, langs de lijn, ondersteunen. Wat een team spirit!! Fluks mocht beginnen, maar VZOD wist de bal snel voor zich te winnen. Er werd mooi overgespeeld, maar helaas ging de bal niet in de korf. Het spel ging snel, de kanjers van VZOD renden over het veld, verdedigden, maar daar kwam toch echt het eerste punt voor Fluks. Al snel werd het 2-0.

Daniëlla wist het eerste punt voor VZOD te scoren en Lisa volgde daarna: 2-2! Ook Levi stond goed vrij en kon een mooi punt scoren, 2-3! Met 3-3 op het bord, waren de eerste 10 minuten voorbij. Voordat we aankwamen in Noordwijk was er daar een flinke regenbui geweest. En omdat het spel erg snel ging, gleden de kinderen over het veld. Sleiding na sleiding werd gemaakt, maar er werd snel herpakt en doorgespeeld. Lisa kreeg nog een strafworp en maakte de 6-4.

Na deze stand ging het allemaal wel erg snel. Helaas heeft VZOD geen punten meer weten te scoren. Door het goede verdedigen van Marit heeft Fluks wat minder punten weten te halen en ook Aukje rende als een tijger over het veld om het voor Fluks moeilijker te maken. Ze bleven als team vechten tot het eindsignaal van de scheids. Deze wedstrijd helaas met 18-4 verloren, maar laten we positief blijven: de strafworpen hebben wij gewonnen, de zon bleef schijnen en als team weer plezier gehad! Jullie zijn toppers, E1!!