Afgelopen zaterdag 12 september moest VZOD D2 thuis spelen tegen Tempo D3. Aangezien de wedstrijd van vorige week door de D2 met ruime cijfers was gewonnen, gingen de spelers vol goede moed van start. Maar Tempo bleek een betere tegenstander en beide team gingen gelijk op.  Het team van VZOD bestaat uit kinderen van 3 verschillende teams en dus moet er op het samenspel nog hard getraind worden. Verdedigend ging het best goed en Tempo wist in de eerste helft maar 2 keer te scoren. Ruststand dus 0-2 voor de bezoekers. In de rust werden de kinderen toegesproken door de coaches Shannon, Justin en Marlies. Tip was om beter in de handen te gooien en daardoor onnodig balverlies te voorkomen.

In de tweede helft liet VZOD D2 zien dat ze toch best goed kunnen samenspelen. Er werd beter overgegooid en goed aangevallen. Hierdoor komt VZOD al snel op 1-2 door een afstandsschot van Tibbe. En daar bleef het niet bij. Aanvalster Faya wist tot 2x toe haar dame te slim af te zijn en scoorde de 2-2 en niet veel later de 3-2. Helaas hield deze voorsprong niet lang stand, want de aanval van Tempo wist meteen daarna de gelijkmaker te scoren, 3-3. Met nog 5 minuten op de klok wist Tempo nogmaals te scoren en kwam zo op voorsprong. VZOD heeft er nog alles aangedaan om de stand weer gelijk te trekken, maar dit mocht helaas niet baten. Helaas nipt verloren met 3-4, maar een goede tweede helft neergezet.