Na de vakantie heeft VZOD/BIM C1 keihard getraind op vooral vóórverdedigen; afgelopen zaterdag was daar de thuiswedstrijd tegen Top. De laatste keer hadden ze na een goede eerste helft toch ruimschoots van hen verloren; én nu dus gebrand op revanche en een zo goed mogelijke wedstrijd spelen. En dat werd het. VZOD/BIM ging gelijk goed van start met veel schotpogingen en dreiging. Verdedigend waren ze echter nog niet helemaal scherp en nadat Top op 0-2 was gekomen, waren het Kim en Sven die gelijk maakten. Aanvallend zette Nikita (die als heer speelde) regelmatig de turbo aan waar Jurre weer van kon profiteren. Helaas resulteerde dit niet in doelpunten. En aan de andere kant moet je Top niet te veel ruimte geven, want daar weten ze wel raad mee: 2-4. Dus nog een stapje fanatieker vóórverdedigen en voor hen het afstandsschot nog lastiger maken. En dat deed VZOD/BIM echt goed. In de aanval was Sven los met opnieuw twee prachtige afstandsschoten waar hij ook hard op getraind had: 4-4.  In de rust elkaar nog verder opgepept om een mooi resultaat neer te zetten, want dat zat er zeker in.

Na de rust scoorde VZOD/BIM de belangrijke eerste treffer met een fantastische one-hander van Jasper. Alice had in de verdediging haar dame goed in de gaten en gaf nog maar weinig ruimte weg. Lotte gooide er vervolgens nog een sublieme doorloopbal in en VZOD/BIM stond met 6-4 voor.  Verdedigend was Noëlla ook heer en meester en zat overal lekker tussen. Top wist echter toch nog een gaatje te vinden, maar Kim scoorde direct tegen: 7-5. De vele supporters gingen er in het zonnetje nog eens goed voor zitten, er leek een verrassing in de maak. Maar Top gaf zich nog niet gewonnen en scoorde opnieuw. Sarah zette VZOD/BIM echter op 8-6. De kerst op de taart kwam op naam van Bastiaan die zijn goede spel vanmiddag beloonde met een omdraaibal: 9-6. De scheidsrechter floot niet lang daarna af. VZOD/BIM had een fantastische prestatie geleverd met deze overwinning.