Na het kampioenschap buiten, gaat de A1 door met winnen in de zaal! Afgelopen zaterdag stond een toch wel belangrijke wedstrijd voor de boeg. De A1 kwam KZ Thermo4U tegen, die samen met de A1 bovenaan stonden. Hoewel de uitslagen heel wisselend zijn in de poule, heeft de A1 goed gedaan door alles nog te winnen! Aan het begin waren de zenuwen toch wel te zien.

KZ kwam op voorsprong en de hele tweede helft liepen we achter de feiten aan. Toch gingen we de rust in met een stand van 9-7. In de rust is er vooral aangegeven om het goede spel te gaan spelen, waar we al het hele seizoen op trainen. De passing moest beter en de kansen moesten beter uitgekozen worden.

Tot grote opluchting voor de coaches schoot de A1 met scherp na de rust. Er werd goed samengespeeld, de goede kansen en de goede mensen werden in stelling gezet! Toen er nog 5 minuten gespeeld moest worden en we goed voorstonden hebben we de reserves, Noëlla Honselaar en Bastiaan Ruesink, nog lekker een balletje laten spelen. Tot goede verdienste, het eerste schot van Bastiaan was meteen raak en Noëlla heeft staan vechten in de verdediging! Toen het fluitsignaal ging was er een grote opluchting, met een uitslag van 15-20. De coaches zijn trots op het team en ook blij dat deze wedstrijd iedereen gescoord heeft! In 2023 gaan we weer door met vechten voor die punten, hopelijk zien we jullie langs de lijn! Namens de A1, hele fijne feestdagen en alvast gelukkig nieuwjaar!