Afgelopen zaterdag kwam Fiks B2 naar de Wim Kandreef om tegen VZOD/Bim B2 te korfballen. De eerste helft speelde VZOD/Bim B2 tegen de wind in wat het natuurlijk wat ingewikkelder maakt omdat de aanvallen niet lekker rond de korf gespeeld konden worden, maar veelal plaatsvonden op een kleiner stukje achter de korf. Toch had de eerste aanval best wel wat mooie kansen die helaas niet in goals omgezet werden. Verdedigend had het vak van Kim en Noëlla echter de snelle dames van Fiks voortreffelijk in de tang, ook door goed vóórverdedigen van Bastiaan en Jurre. Maar wanneer de dames van Fiks dan toch doorkwamen hielden Kim en Noëlla elkaar goed in de gaten en namen indien nodig over.

Helaas kwam VZOD/Bim B2 ondanks de gecreëerde kansen in de eerste helft niet tot scoren en zocht met een 0-6 achterstand de rust op. Het was echter niet zo slecht als de stand doet vermoeden en in de tweede helft zou VZOD/Bim B2 de wind in de rug krijgen. En inderdaad toen de eerste goal van Noëlla van afstand viel, was het hek van de dam. Eindelijk beloonde het team zichzelf voor het goede spel met goals. En goals geven vertrouwen en meer energie. En dat heeft Fiks geweten want hierna scoorde Sven tweemaal (vrije bal en afstand): 3-7. Kim knalde, ook van afstand, de 4-7 binnen waarna Fiks weer wat terugdeed. Vervolgens Lotte, ook van afstand, 5-8.  Verdedigend moest VZOD/Bim B2 wel op blijven letten want Fiks kan natuurlijk, ook tegen de wind in, wel korfballen. Helaas werd het toch 5-9 waarna Kim de 6-9 binnenschoot. De tijd begon inmiddels te dringen, maar VZOD/Bim B2 sloop toch steeds dichterbij. De fraaiste goal deze wedstrijd kwam op naam van Bastiaan die bovenhands een dieptebal afrondde, subliem aangegeven door Kim: 7-9.

Fiks was het kwijt en VZOD/Bim B2 was in de winning-mood. Helaas was de tijd bijna op en Fiks haalde met deze stand het eindsignaal maar als de wedstrijd (overigens prima strak geleid door Arian “Henkie” Maat) nog iets langer had geduurd, hadden een verrassing niet uitgesloten kunnen worden.