170214 030Dankzij de financiële medewerking van het stichtingsbestuur TCNH uit Amsterdam kon korfbalvereniging VZOD afgelopen maandagmorgen met veel genoegen de onlangs geplaatste korfbalpaal op het speelplein van basisschool De Hoeksteen aan de Ophelialaan in Aalsmeer officieel overhandigen. Onder toezicht oog van de directeur van de school, de heer Kooijstra  en de heer de Vos namens de sponsorcommissie van VZOD vond deze overdracht plaats en werd er een aantal doelpunten gemaakt.

 

Ook mocht de Hoeksteen twee korfballen in ontvangst nemen. Deze antivandaal korfbalpaal is de vierde korfbalpaal die VZOD op speelpleinen van basisscholen heeft geplaatst, maar de eerste in Aalsmeer. In Kudelstaart staan er reeds drie: op speelplaatsen van de Graankorrel, Antonius en de OBS. Het werd dus hoog tijd, dat er ook een korfbalpaal in Aalsmeer kon worden geplaatst.

Op basisschool De Hoeksteen volgt een aantal kinderen die bij VZOD lid zijn het basisonderwijs. We hopen dat zij hun vriendjes en vriendinnetjes ook ‘warm’ weten te maken voor de korfbalsport en dat straks natuurlijk weer veel kinderen meedoen met het schoolkorfbaltoernooi op 16 april a.s. op de prachtige accommodatie bij VZOD aan de Wimkandreef in Kudelstaart.