Na de zomerstop startte de E1 van korfbalvereniging VZOD met een volledig nieuw team, de spelers kwamen uit de F1 en F2 en kort na het begin kwam er zelfs iemand van buitenaf bij! Dit team werd geleid door twee nieuwe coaches (Justin en Maarten) die met veel enthousiasme en inzet begonnen aan het seizoen. Hierbij hadden ze hulp van hulptrainers Janou en Lotte, die al hun inzet hebben gegeven om te helpen.

Ondanks dat ze nog aan elkaar moesten wennen, was het leuk om te zien hoe snel ze als een team begonnen te spelen en ervoor zorgden dat ze elkaar hielpen door dik en dun. De winst ging een beetje hobbelig, ze verloren namelijk meerdere wedstrijden achter elkaar, maar door een overwinning van het laagste team tegen het hoogste team hadden ze één kans. Ze moesten winnen tegen de nummer 1, en wat was dit een spannende wedstrijd zeg. Supporters en vooral de coaches stonden hier met een kloppend hart. Op een gegeven moment stonden ze zelfs gelijk. Gelukkig hebben ze door het harde werk van het hele team uiteindelijk gewonnen met 5-3. Wat waren ze aan het juichen zeg.

Dit moest natuurlijk gevierd worden, toevallig hadden ze het teamuitje gepland staan op dezelfde middag. Ze hebben heerlijk zitten bouncen bij Bouncevalley. Omdat ze kampioen waren mochten ze natuurlijk ook eten bij de heerlijke pizzaria Christiani in Aalsmeer. De kampioenen werden ontvangen aan een feestelijke tafel met ballonnen en getrakteerd op heerlijk eten. Ze hebben allemaal genoten van het ruime aanbod die Christiani te bieden had. Volgend seizoen zal de E1 opnieuw strijden voor de hoogste eer, om te proberen dit nog eens te herhalen!