Nog eventjes en het is weer zover. Het Juniorenfeest! Dit jaar, of eigenlijk volgend jaar, staat het feest gepland op de 30e van januari. We zijn met z’n alle druk bezig om er een geweldig feest van te maken. Maar zonder feestgangers geen feest. Dus roep het voort en schreeuw het van de daken. Want hoe meer mensen, hoe meer vreugd. Kijk ook eens naar de prachtige promotiefilmpjes die voor dit evenement zijn gemaakt!

Elk jaar bedenken we weer een thema voor het feest. Iedereen had zijn eigen mening en durfde die dan ook te geven. Thema’s werden aangeslagen en verworpen. Hoe versieren we dat? Is het wel origineel? Uiteindelijk waren we het er unaniem over eens. JUNIOREN TO THE RESCUE is het thema van het Juniorenfeest 2010. Net zoals vorig jaar hopen we weer veel verklede mensen te zien. Dus ben jij hier het creatiefst? Dan trakteert Hein je misschien wel op een biertje of een cola. Altijd de moeite waard natuurlijk!

Hoe, en als wie en waarom laten we natuurlijk aan jou over. Iedereen is welkom!

TO THE RESCUE
30 Januari 2010
VZOD Kantine

Abdallah, Alyssa, Anika, Barry, Diana, Frank, Hanna, Hein, Jan-Willem, Karolien, Lars, Nils, Paul, Remko, Sahar, Sharon, Shewa, Steven, Tessa & Thomas.


Tekst door Hein van Leeuwen

Mede mogelijk gemaakt door Fireball Light & Soundservice.