Op 23 april j.l. overleed na een kortstondige ziekte ons trouwe VZOD-lid, geweldige supporter en lid vanaf de oprichting van onze vereniging, Clara de Breuk-Bos.  

De oudere leden van onze vereniging hebben vele jaren met Clara gekorfbald. Een reeks van jaren maakte Clara ook deel uit van de Technische Commissie. Sinds ze in Wieringerwaard woonde, werden haar bezoeken aan de thuiswedstrijden van de selectie wat minder omdat ze dan ook afhankelijk was van haar man Ben en zoon Jan om naar Kudelstaart te komen.

Tijdens Ledenvergaderingen en Nieuwjaarsrecepties liet Clara nooit verstek gaan. Ook tijdens de jaarlijkse Pinksterkampen op het VZOD-terrein waren Clara en Ben altijd van de partij en graag geziene gasten. Helaas kon Clara de reünie t.g.v. het 70-jarig jubileum van de vereniging niet meemaken. Dankbaar zijn we, dat ze in de jubileumuitgave van De Treffer nog een met de hand geschreven artikel kon aanleveren. Clara blijft in onze herinnering voortleven. We wensen haar man Ben en de kinderen veel sterkte toe om dit verlies te kunnen dragen.

De afscheidsdienst heeft reeds plaatsgevonden