Vanaf heden zal Lisa deel uitmaken van onze jeugd technische commissie (JTC). Ze zal een flink aantal taken van Ivana overnemen en hiermee de (J)TC versterken met haar enthousiasme. Tot op heden was Ivana het gezicht voor jeugdtrainers, jeugdleden en alle ouders. Vanwege privé omstandigheden zal Ivana een stapje terug doen, maar blijft op de achtergrond zeker actief binnen de JTC. Hiermee wordt Lisa vanaf 1 september 2023 hét aanspreekpunt. Je kunt haar bereiken via: lisa@vzod.nl en/of 0620749132.

Voor wie Lisa nog niet kent, ze stelt zich hier kort voor: Hoi! Mijn naam is Lisa Dol, ik ben 21 jaar oud en woon in het mooie Kudelstaart. Ik studeer op dit moment pedagogiek in Amsterdam en zit in mijn 3e jaar.  Ik heb 15 jaar met plezier korfbal mogen spelen, ik heb dit jaar even een pauze ingelast op het veld, maar miste het toch en ga in de zaal zelf ook weer spelen. Daarnaast ben ik in het veld te vinden om met veel enthousiasme de toekomst trainen te geven.  Zoals hierboven staat zal ik wat taken van Ivana overnemen en zullen wij verder samen de  jeugdtrainerscoördinatie oppakken. Ik heb er erg veel zin in! Schroom vooral niet om mij aan te spreken op het veld als je me ziet lopen, of stuur mij een appje/mailtje. Laten we er een mooi seizoen van maken! 

Lisa, fijn dat je je bij ons aansluit! We gaan samen geweldige dingen bereiken voor onze jeugd!