Om de jubileumweek van VZOD in stijl af te sluiten wordt er op zondagmorgen 30 augustus (buiten,  op onze eigen accommodatie) een oecumenische viering gehouden. Dit belooft een mooi spektakel te worden waarin een groot deel van onze eigen mensen reeds spontaan zijn/haar medewerking heeft toegezegd. We hebben voor diverse activiteiten hulp nodig. Klik op ‘lees meer’ voor de details.

Voor het gelegenheidskoor kunnen we nog wel wat zangers/zangeressen gebruiken, dit kan vanaf 8-88 jaar. De te zingen nummers zijn makkelijke, vlotte liederen waarvan in ieder geval de melodie bij een ieder bekend is. Talent is niet het voornaamste, jouw enthousiasme telt!
Er is slechts één oefendag, op zaterdag 22 augustus in de kantine, waarbij je natuurlijk wel verwacht wordt. Vanzelfsprekend wordt er een lunch aangeboden. Als je mee wilt zingen, kun je je opgeven bij Gerrie Ruessink (fgeml.ruessink@zonnet.nl, tel. 327283).  Uiteraard kun je hier ook terecht voor meer informatie.

Verder zoeken we nog jong en oud die, voorafgaande aan deze viering, posters willen ophangen op een flink aantal plaatsen in Kudelstaart.
Hiervoor kun je je opgeven bij Robert Heil (heil-overbeek44@zonnet.nl, tel 06-36202788).

Tot slot wordt er, voor de zondagmorgen zelf, nog gezocht naar mensen van alle leeftijden die;

  • Kosters voor opbouw podium etc.
  • Tijdens de dienst op de allerkleinsten willen passen (op de eigen accommodatie);
  • Vóór de dienst liturgieën willen uitdelen;
  • Tijdens de dienst de collecte willen lopen.

Hiervoor kunt u zich opgeven bij Hans van Leeuwen (vleeuwenhans@telfort.nl, tel. 06-22497372)

Wij hopen op een grote respons en wensen iedereen alvast een fijne vakantie.