Vrijdag 3 december was het “heerlijk avondje” van de C2. Jens, Joep, Tibbe, Sam, Jasper, Esmee, Lola, Faya, Lieke, Babette en Diya brachten allemaal wat kadootjes mee, wat resulteerde in een hele berg midden op tafel. Ook Shannon en Marlies voegden nog wat extra pakjes toe. Helaas kon Justin er niet bij zijn vanavond. Er was wat lekkers te snoepen en de sfeer zat er goed in. Om de kadootjes lekker oneerlijk te verdelen, deden we het welbekende Sintspel.

Bloedirritant, maar oh zo hilarisch. In ronde 1 werd er gedobbeld om de ingepakte kadootjes te verdelen. Zo had iedereen uiteindelijk een berg pakjes voor zijn neus. Helaas mocht iedereen maar 1 pakje uitkiezen om uit te pakken en te houden. Sommige gokten goed en hadden een leuk kado, anderen hadden pech en zaten met iets dat ze eigenlijk niet leuk vonden. Hierna werden alle pakjes ontdaan van hun sinterklaaspapier en mocht er 1 pakje geruild worden. Na even lekker wat gegeten en gedronken te hebben gingen we verder met ronde 2. Wie zich rijk rekende met de kadootjes die voor zijn neus lagen, kwam bedrogen uit, want in dit spel is niets zeker. Er moest worden geruild, afgepakt, weggegeven, doorgeschoven en ga zo maar door.

Het oranje flubberding van Jasper was gewild (vooral door hemzelf) en ook de kerstpantoffels die begonnen bij Jens wisselde regelmatig van eigenaar. Gelukkig ging iedereen aan het einde van de avond tevreden met de gewonnen pakjes naar huis. Sinterklaas had nog een zak gebracht met voor iedereen iets lekkers en een gedicht. Zo kunnen we terugkijken op een gezellige avond.