Afgelopen zaterdagmiddag in de Proosdijhal begon voor de E1 weer de eerste wedstrijd van het zaalseizoen. De jongens en meiden gingen al direct vol gas van start en na een aantal pogingen op de korf scoorde Ewout een prachtig afstandsschot. De tegenstander gaf direct weer druk en na een paar minuten viel helaas een tegen goal van OKV E4. Na ca. 10 minuten maakte de tegenstander 1-2. Een aantal minuten later was het alweer 1-3 voor OKV. Na een prachtige voorzet van Ewout scoorde Laura 2-3. Helaas.. een minuut later alweer 2-4.

Direct na de eerste time-out zette de tegenstander weer veel druk en kregen een strafworp mee. Deze was raak en zorgde voor een 2-5 score in het voordeel van OKV. In de 16e minuut weer een prachtig doelpunt voor de thuisploeg uit een afstandsschot, 3-5. Na de rust weer vol het gas erop bij VZOD en in de 31e minuut een strafworp voor Imme, helaas geen doelpunt. Een minuut later een doelpunt voor Yara 4-5 voor VZOD. In de 25e minuut, na een flinke drukte bij de korf van de tegenstander scoorde Laura een doelpunt voor VZOD 5-5.

In de laatste 10 minuten werd het enorm spannend in de hal, met een tegenstander die het er niet bij liet zitten. In de 29e minuut maakte OKV 5-6. Een minuut later werd het 5-7. Na een minuut volgde er weer een schot van OKV en het werd 5-8. Door een behoorlijk afstandschot van OKV werd het helaas.. 5-9 voor OKV. In de 33e minuut scoort Laura 6-9, mooi doelpunt!!! In de 35e minuut nog een tegen doelpunt 6-10. 46e minuut scoort wederom OKV, 6-11. Het prijsschieten voor OKV was nog niet klaar en in de 37e minuut scoort OKV 6-12.

Eindstand 6-12