Het doel van de commissie Werving en Promotie is om korfbalvereniging VZOD op een positieve manier onder de aandacht te brengen. En als mensen enthousiast zijn over de sport en de club, dan verwelkomen we ze graag als nieuwe leden!

WAT HOUDT DE FUNCTIE IN?

Als organisator zorg je er voor dat de door Werving en Promotie georganiseerde activiteiten goed uitgevoerd worden. Vaak organiseren we elk jaar een welpenochtend, koppelschieten, mixtoernooi, vriendjes en vriendinnetjesdag.

Voor de bestaande activiteiten is een draaiboek beschikbaar. Daarnaast denk je ook mee over nieuwe manieren om club en sport te promoten.

Je organiseert één of meer van de genoemde activiteiten, samen met anderen.

WAT HEB JIJ ERVOOR NODIG?

Vind je het leuk om korfbalspelletjes te doen met kinderen? Of misschien trekt het je meer om een toernooi te organiseren voor andere leeftijden? Dan ben jij degene die we zoeken!

HOEVEEL TIJD KOST MIJ DAT?

Gemiddeld is het minder dan een uur per week.

Ga uit van 3 vergaderingen per jaar, van ongeveer twee uur.

En bij de voorbereiding en uitvoering van de specifieke activiteiten die jij mede uitvoert zal het drukker zijn. Afhankelijk van je eigen betrokkenheid drie tot twaalf uur per activiteit, verdeeld over een aantal weken.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je geïnteresseerd? Stuur een mail naar vrijwilligers@vzod.nl of neem contact op met Thomas van der Zwaard of één van de commissieleden.