door Remco (vader van Amy)

Vandaag speelde de E1 een thuiswedstrijd tegen KIOS. De tegenstanders schoten uit de startblokken en dat resulteerde in een 0-1. VZOD  moest nog even wakker worden want al snel kwam er weer een tegendoelpunt (0-2). Een poging van Amy maar helaas  deze ging mis… Na een aantal minuten gespeeld te hebben kwam er weer een doelpunt voor KIOS (0-3).  VZOD mag uitnemen en hier komt een mooie aanval uit door een goede pass naar Amy die mooi doelpunt maakt (1-3). Na weer een goede onderschepping door Imme kan VZOD weer gaan aanvallen, helaas gaat de bal mis. De tweede tien minuten gaan in en VZOD krijgt een aantal kansen maar helaas gaan deze mis.  Inmiddels zijn we weer wat minuten verder. Na een goede pass van Laura kreeg Yara de kans om te scoren en deze zit er in!! (2-3). Het begint spannend te worden.  Tijdens het schrijven werd er dan ook weer een doelpunt gemaakt voor VZOD (3-3). VZOD is lekker op dreef en hier volgt weer een mooi doelpunt van Laura (4-3). KIOS heeft het even moeilijk want er volgt weer een poging van Isabella, maar deze gaat net op het randje van de korf. Nu volgt er weer een aanval voor KIOS met een mooie doorloopbal, maar helaas deze gaat mis!! In de 18e minuut weet KIOS de 4-4 te scoren. Vlak voordat iedereen weer even alles op scherp kon stellen werden de 4-6 en 4-7 nog even gescoord in het voordeel van de gasten.

Inmiddels zijn we aangekomen in de tien minuten Laura en Yara zitten op de bank. In de 23e minuut scoren de tegenstanders 4-8 en lopen hierdoor verder uit. Er volgen nog een aantal aanvallen van VZOD, maar helaas… In de 27e minuut scoort KIOS de 4-9. De laatste tien minuten zijn aangebroken Amy en Cedric zitten op de bank. Na een goede pass van Imme kreeg Laura de mogelijkheid om te scoren ook deze ging mis… In de 33e minuut zetten de tegenstanders weer en mooie aanval op waar dan ook weer een doelpunt uitkomt. Inmiddels is het dan ook 4-10 in het voordeel van de gasten. Na weer een mooie doorloopbal van de gasten staat het 4-11. VZOD heeft inmiddels de bal weer onderschept, maar wat doen ze nu? Ze gaan aanvallen op de korf van de tegenstanders! Laura scoort per ongeluk een doelpunt voor KIOS 4-12 L In de laatste minuut nog een poging van VZOD, maar deze gaat mis. De eindstand is 4-12!