Iedereen begon zenuwachtig aan de wedstrijd want het was een kampioenswedstrijd. Er werd ondanks dat lekker gespeeld en langzaam kwam iedereen in zijn spel. Het eerste punt werd gescoord en het was 1-0. Na een strafworp tegen werd het 1-1. Daarna kwam er een afstandsschot van de tegenpartij en was het 1-2. In de rust was deze achterstand opgelopen tot 1-3.
In de kleedkamer was de motivatie even erg laag mar ze wilden er toch wel voor gaan. Na rust werd het al snel 2-3 en na 10 minuten gespeeld te hebben in de tweede helft werd het 3-3 toen scoorde echter de tegenpartij en werd het weer 3-4 na een mooie aanval werd dit snel teniet gedaan en was de stand weer erg spannend 4-4. Vijf minuten echter voor tijd kreeg de tegenstander twee kansjes en benutte deze ten volle en werd de uiteindelijke eindstand 4-6 er is echter heel hard geknokt en was het een mooie maar spannende wedstrijd met als resultaat kampioenschap!