Vandaag speelde de E1 tegen AW/DTV uit Amsterdam. Al gelijk begonnen de e’tjes van VZOD fel en in de eerste minuut scoorde Isabella al twee doelpunten!  Jammer… balverlies in de aanval. Er werd twee keer een poging gedaan op de korf door Isabella en Laura, helaas allebei mis. Na een mooi afstandschot van Laura vloog de bal er in 3-0 voor VZOD. Weer een mooie actie van Yara maar helaas kwam de bal op haar voet. Fuuut.. de eerste tien minuten zitten er op!

De tweede tien minuten gaan van start met een mooie opbouw voor AW/DTV. Amy weet de bal goed te onderscheppen! Niet snel daarna volgt er een doelpunt voor AW/DTV ( 3-1). Daar komt weer een goede aanval van VZOD en Laura scoort voor ons dan ook de 4-1. Wat een spanning daar rond de paal! Daar kwam AW/DTV weer met een mooie aanval en daar is dan ook de 4-2. VZOD krijgt ook weer een aantal goede kansen, maar helaas gaan ze er niet in. Aan de andere kant komt weer een aanval van de Amsterdammers, maar gelukkig kan Laura heel goed verdedigen. Fuuut.. weer even rust!

Na de rust komt AW/DTV met een mooie aanval, maar gelukkig kan VZOD er een antwoord op geven met een mooi doelpunt van Yara (5-2).  Beide teams hebben veel kansen maar gaan er niet in! Daar is alweer een fluitsignaal op naar de laatste tien minuten!

De laatste tien minuten zijn ingegaan! Na een aantal kansen van de Amsterdammers komt VZOD weer met een mooie aanval. Niet veel later scoort Yara dan ook de 6-2 voor VZOD.  Daar komt AW/DTV weer met een aanval en floep meteen erachter aan is het 6-3 voor de Amsterdammers.

Met nog een paar minuten te spelen komt er weer een aanval van de tegenstander en daar is dan ook de 6-4 voor hun. Fuuuut.. einde wedstrijd! Wat heerlijk eindelijk een wedstrijd gewonnen!