Na twee wedstrijden niet de winst gepakt te hebben waren de talenten van VZOD gebrand op een overwinning. Waar er vorige week in de vroege ochtend werd afgereisd naar Oegstgeest (“Moeten we binnen of buiten spelen?”), was nu de Proosdijhal het toneel. De E2 van VZOD mocht zaterdag tegen Tempo laten zien wat er in de trainingen is geleerd. Na vier keer 10 minuten stond er een 6-2 stand op het scorebord.

De wedstrijd begon met een goal van Tempo. Daarna was VZOD wakker en werden er geen cadeaus meer uitgedeeld. De scoringsmachine kwam in het tweede kwart echt op stoom. Bas en Amy scoorden mooie goals. Bram en Isa waren verdedigend scherper dan ooit. Ruststand was 5-1.

Na de rust een moe VZOD. Uitzondering waren Dejan en Stella die nog wat extra’s gaven en zo de 6-1 mogelijk maakten. Het publiek met daarin de geblesseerde Demi genoten van de inzet van deze talenten. Volgende week gaat de E2 een doorloopbal proberen te scoren tegen Madjoe.