Afgelopen zaterdag 30 mei speelde de E1 van korfbalvereniging VZOD haar laatste wedstrijd van dit veldseizoen. Twee weken eerder waren zij al kampioen geworden. Als ze ook deze wedstrijd zouden winnen, zouden ze geen enkele wedstrijd hebben verloren. De wedstrijd werd gespeeld bij en tegen Sporting West uit Amsterdam en ging snel van start. Cèdric van den Broek scoorde vlak na het beginsignaal het eerste doelpunt van de wedstrijd. Na enkele minuten zonder doelpunt wist Lisa Heil met een mooi afstandsschot de score op 0-2 te brengen en later zelfs op 0-3 met een prachtige doorloopbal, ondersteund door Imme Buijs. Het volgende doelpunt liet vervolgens een tijdje op zich wachten. Maar na acht minuten scoorde Ewout Rijm vanuit een verre hoek van het veld. Kort daarna bracht Cèdric de score nog op 0-5 en daarmee brak de rust aan waarin coach Tom Teeuwen de kinderen nog een aantal tips meegaf. Na de rust wist Lisa de score op 0-8 te brengen met een afstandsschot en twee doorloopballen, wederom ondersteund door Imme. Ook de tegenstander lukte op dat moment om een doelpunt te scoren tegen het sterk spelende VZOD. Maar Imme Buijs strafte deze goal direct af met een mooi schot. Hierna wist ook Nicky van der Blom nog twee doelpunten te maken, waarvan één prachtig afstandsschot. Samen met Lisa bracht zij de score uiteindelijk op 1-14 in het voordeel van VZOD. De kampioenen werden na de wedstrijd gehuldigd met medailles en er werden high-fives uitgedeeld na deze geweldige prestatie van de E1 van VZOD.